Några röster om terapin

Tack för allt!! Jag är mycket glad över att jag träffat dig. Du har hjälpt mig med att förstå att jag duger som jag är. Jag känner mig stark och redo för att ta mig an nya utmaningar. Ingenting är omöjligt!!

Kvinna 37 år

 

För mig har det betytt oerhört mycket att få ha haft samtalsterapi med Monika. Att bli så lyssnad på. Att bli så sedd. Jag har fått hjälp att hitta tillbaka till min livsglädje, som under en tid var helt borta, genom att hitta, lyssna och respektera mina äkta känslor. Det är bland det bästa jag har gjort för mig själv.

Kvinna 48 år

Kan rekommendera denna behandling. Nu fortsätter processen med de verktyg jag har fått. Acceptans vad det gäller mig själv. Att sätta gränser. Känner mig lugnare, fortsätter att känna in mig själv och vad jag vill.

Kvinna 53 år